Златан шоу в Андерлехт (видео)


И. Ангелов

Златан шоу в Андерлехт (видео)

Златан Ибрахимович предостави истински спектакъл след каскада от голове на сметката си срещу Андерлехт в Шампионска лига. Днес Пари Сен-Жермен отнесе домакините от Андерлехт с 5:0, а 4 от головете вкара Ибра. Третото попадение бе истинска класа и със сигурност ще се коментира дълго време.

Златан имаше възможност да открие още в 12-ата минута, но след пропуск той реализира в 17-ата. След добро центриране на Ван дер Вил той просто насочи топката през вратаря. В 22-ата минута видяхме почти идентичен гол, отново Ван дер Вил центрира, отново Ибра вкара. В 36-ата минута Златан намери една избита топка по прекрасен начин и буквално простреля Камиснски от далеч.

 

През втората част за разнообразие в 51-ата минута вкара Единсон Кавани след подаване на Матуиди. В 62-ата минута обаче 32-годишният Златан Ибрахимович отново вкара изключителен гол и не остави шанс на Камински. Това не бе всичко - в 76-ата минута той без малко да изравни рекорда на Меси. В 81-ата минута той отново опита с добър удар, но изглежда това бе всичко от шведа днес.

1   ПСЖ




9т.
2   Олимпиакос




4т.
3   Бенфика




4т.
4   Андерлехт




0т.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
151