Реал няма да сгреши с Ювентус


И. Ангелов

Реал няма да сгреши с Ювентус

Реал Мадрид - Ювентус
Стадион: "Сантяго Бернабеу", Мадрид
Дата: 23.10.2013г.
Час: 21:45

Момчетата на Антонио Конте идват от загуба в локалната Серия А от Фиорентина, а на "Сантиаго Бернабеу" ги чака един неимоверно по-силен отбор от последния опонент на бианконерите. Юве трябва да надгради над двете си равенства до момента в Шампионска лига - ще го направи ли срещу най-тежкия опонент?

До момента Антонио Конте бе задържан 1:1 и 2:2 срещу Копенхаген и Галатасарай съответно, а за капак тима влиза в този труден двубой след загуба с 4:2 от Фиорентина в неделя. Тогава Карлос Тевес и Пол Погба вкараха в първата част и изглеждаше мачът стана протоколен, но хеттрик на Джузепе Роси донесе първата загуба на Юве за сезона.

Конте се надява на бърза реакция от своите, като той отхвърли информациите, че Ювентус е действал разконцентрирано именно заради този мач с Реал Мадрид. За състава на гостите аут са Щефан Лихтщайнер и Симоне Пепе, но това не са единствените проблеми, след като нападателите Мирко Вучинич и Фабио Куалярела също ще пропуснат. 

9-кратният шампион Реал Мадрид спечели много убедително и двата си мача до момента - като първо унищожи Галатасарай с 6:1, а след това спокойно надви Копенхаген с 4:0. Кристиано Роналдо вкара 5 гола в тези срещи, което го постави на първа позиция сред реализаторите в състезанието.

Миналата година португалецът завърши като топ-реализатор с 12 гола, а сега той е вкарал 24 гола в последнтие си 20 мача в ШЛ. С 56 гола до момента той е на 4-та позиция сред топ-реализаторите в историята.

Гарет Бейл изигра само 4 срещи от пристигането си за рекордна сума в Мадрид. Той бе контузен до скоро, но се завърна в победата над Малага с 2:0 в събота. Очаква се крилото да започне срещу Юве, а на тренировки след тежка контузия се завърна и Шаби Алонсо. Този мач идва твърде скоро за него, но настроението в тима ще е високо с оглед малкото проблеми в тима, скорошните победи и дори този един ден повече за подготовка преди двубоя. Не трябва да забравяме и домакинската публика, която ще подкрепя своите любимци.

Прогноза: Реал Мадрид - Ювентус 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Реал Мадрид:

25 септември Елче - Реал Мадрид 1:2 (Примера)
28 септември Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 0:1 (Примера)
02 октомври Реал Мадрид - ФК Копенхаген 4:0 (Шампионска лига)
05 октомври Леванте - Реал Мадрид 2:3 (Примера)
19 октомври Реал Мадрид - Малага 2:0 (Примера)

Ювентус:

25 септември Киево - Ювентус 1:2 (Серия А)
29 септември Торино - Ювентус 0:1 (Серия А)
02 октомври Ювентус - Галатасарай 2:2 (Шампионска лига)
06 октомври Ювентус - Милан 3:2 (Серия А)
20 октомври Фиорентина - Ювентус 4:2 (Серия А)

Досегашни срещи:

Реал Мадрид - Ювентус
14 срещи
7 победи за Реал Мадрид
0 равенства
7 победи за Ювентус
Голова Разлика: 15:12 за Ювентус

Коефициенти от bet365:
Реал Мадрид - 1.53
Равен - 4.20
Ювентус - 6.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
202