Андерлехт - ПСЖ: Гостите няма да проявят милост


Н. Гавазов

Андерлехт - ПСЖ: Гостите няма да проявят милост

Андерлехт - ПСЖ
Стадион: "Констант Ванден Щок", Брюксел
Дата: 23.10.2013г.
Час: 21:45
Съдия:

Аутсайдерът в група С на Шампионска лига Андерлехт приема един от главните фаворити в квартета Пари Сен Жермен. Още при тегленето на жребия стана ясно, че белгийският колектив и този на Олимпиакос много трудно ще успеят да се преборят за едно от първите две места, поради това целите на Андерлехт вероятно бяха по-реалистични - борба за третото място. Впрочем, шансовете на тима за постигането и на тази цел силно намаляха, след като в последния кръг белгийците претърпяха тежка домакинска загуба именно от Олимпиакос. Като прибавим и поражението с 0:2 при гостуването на Бенфика на старта, хората на Ван ден Бром има в актива си 0 точки. Не са добри нещата за най-успешния белгийски отбор и във вътрешното първенство. От началото на кампанията си Андерлехт допусна четири загуби и след 11 изиграни мача заема пето място, на седем точки от лидера Стандард.

За Пари Сен Жермен нещата се развиват отлично на европейската и вътрешната сцена. На старта в Шампионска лига парижани пометоха с 4:1 Олимпиакос като гост, само ще вмъкнем, че три от попаденията дойдоха след изпълнение на корнери. Във втория кръг френският отбор у дома си постигна класически успех над своя конкурент Бенфика и така ПСЖ събра шест точки в двата си мача и придоби отлични шансове да завърши първи в групата. Във вътрешното първенство хората на Карло Анчелоти забравиха за колебливия си старт и в момента се намират в серия от четири поредни победи, което ги прави едноличен лидер в класирането, на две точки от преследвача Монако.

За домакините няма да играе контузеният Варгас. Под съмнение е Сивио Прото, който ако не успее да се възстанови навреме, той ще бъде заместен от Томас Камински. Схемата на игра на домакините ще е определено дефанзивната 4-2-3-1 с Митрович начело на атаката.

Парижани са без контузените Хавиер Пасторе и Тиаго Силва. Кристофър Жиле бе принудително заменен в мача с Бастия през уикенда и най-вероятно няма да вземе участие в утрешната среща. За сметка на това в отбора се завръщат Тиаго Мота и Марко Верати.

ПСЖ успя да отбележи поне два гола в осем от последните си десет мача в Шампионска лига, освен това французите са непобедени в последните си десет двубоя в най-престижния европейски турнир. Именно такъв отбор ще излезе на "Констант Ванден Сток" в сряда вечер. Ще успеят ли домакините да намерят начин да спрат Лавеци, Кавани, Ибрахимович и компания? Едва ли. По-скоро целта на Андерлехт трябва да бъде насочена към това, как да бъде избегнато още едно унижение.

Прогноза за: Андерлехт - ПСЖ 0:2

Последни 5 изиграни срещи:

Андерлехт:

25 септември Андерлехт - Юпен 7:0 (Купа на Белгия)
29 септември Андерлехт - Лиерс 2:0 (Лига 1)
02 октомври Андерлехт - Олимпиакос 0:3 (Шампионска лига)
06 октомври Андерлехт - Кортрийк 0:1 (Лига 1)
18 октомври Монс - Андерлехт 0:2 (Лига 1)

ПСЖ:

25 септември Валенсиен - ПСЖ 0:1 (Лига 1)
28 септември ПСЖ - Тулуза 2:0 (Лига 1)
02 октомври ПСЖ - Бенфика 3:0 (Шампионска лига)
06 октомври Марсилия - ПСЖ 1:2 (Лига 1)
19 октомври ПСЖ - Бастия 4:0 (Лига 1)

Досегашни срещи:

Андерлехт - ПСЖ

2 срещи
0 победи за Андерлехт
2 равенства
0 победи за ПСЖ
Голова Разлика: 1:1

Коефициенти от bet365:
Андерлехт - 7.00
Равен - 4.33
ПСЖ - 1.45

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
255