Байерн ще повали Ювентус в Мюнхен


.

Байерн ще повали Ювентус в Мюнхен

Първата част от дербито в група А на Шампионската лига между Байерн и Ювентус ще се проведе на “Алианц Арена” в баварската столица Мюнхен и ще предложи много емоция поради важността на мача.

Баварците на Луис Ван Гаал започнаха добре участието си в Лигата, побеждавайки с 3:0като гост израелския Макаби. Ван Буйтен и на два пъти Томас Мюлер шамаросаха домакините, давайки добра основа за Байерн за победа в групата.  Въпреки добрия състав, който притежава Байерн не съумява да намери себе си в Бундеслигата, където в събота отстъпи на Хамбургер с 1:0. Преди това “червените” бяха натрупали серия победи, но  предимно над по-скромни съперници като сега са на 7-ма позиция в класирането на 6 точки зад лидера Хамбургер.

Страхотният старт на Ювентус в Серия А приключи като в последните си две срещи “бианконерите” не могат да намерят себе си и записаха две равенства – срещу Дженоа и Болоня, което засега им отрежда втора позиция зад изненадващия лидер Сампдория. Всъщностпризнаците на колебливост у тиам на Чиро Ферара видяхме ощена стартана Шампионската лига, когато Старата госпожа не съумя да победи Бордо у дома (1:1). Това покачва важността на двубоя с Байерн.

Двата съперника се срещаха на два пъти в групите на Лигата. През 2004/2005 и 2005/2006. Байерн записа само една победа като от 3 ноември 2004 датира и последната загуба на тима у дома – 0:1 от Юве с гол на Дел Пиеро.

Мартин Демикелис и Марк Ван Бомел са двамата, които ще пропуснат мача за Байерн. Лука Тони скоро се възстанови от травма и вероятно ще е на пейката. Наказани няма.

Дел Пиеро и Диего са в надбягване с времето, за да се възстановят за мача. Сисоко, Хасан Салихамиджич, Фабио Канаваро и Тияго са аут с контузии. Киелини се завръща, след като пропусна мача с Бордо поради наказание.

Предстои интересен мач, тъй като както статистиката показва Ювентус е традиционно неудобен съперник за Байерн. Този път обаче Старата госпожа има повече проблеми от гледна точка на контузени и наказани футболисти и като прибавим фактора домакинство е логично да заложим на победа за баварците – макар тя да е трудна и вероятно минимална.

Последни 5 мача:
Байерн М: ЗПППП
Ювентус: РРПРП

Коефициенти на bwin:
Байерн М – 2,05
Равен – 3,40
Ювентус – 3,10

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
208