ЦСКА надви Виктория в четвърта група (видео)


И. Ангелов

ЦСКА надви Виктория в четвърта група (видео)

ЦСКА Москва взе първите си точки в Шампионска лига днес, когато прие Виктория Пилзен в мач от втория кръг на груповата фаза на състезанието, завършил при 3:2. Победата е много ценна за руснаците, след като в другия мач в групата между Ман Сити и Байерн един от тези отбори може също да остане на 3 пункта, като така да отвори възможност за ЦСКА за поне втора позиция.

Още в 4-ата минута гостите шокираха с гол от нищото. Франтишек Райторал получи с късмет една топка от домакините, като смълча трибуните с 1:0. В 19-ата минута Зоран Тошич вкара един гол, за който Муса и Хюбник ще споделят заслугата - крилото просто завърши от гол-линията.

В 29-ата минута Кейсуке Хонда направи пълен обрат след една контра, в която бе намерен от Тошич на добра позиция. Москва овладя срещата и уверено създаваше положение след положение. Днес обаче не бе денят на Муса, който някак пропускаше изгодните си шансове.

В 78-ата минута Радим Резник регистрира автогол в един момент, който вероятно завинаги ще остане в историята като една от най-лошите прояви на вратари. Резник върна пас назад към своя вратар Козачик, който просто трябваше да изрита топката, но с първото си докосване той тотално се обърка, след което топката спокойно премина гол-линията.

В 91-ата минута пък Акинфеев сгреши на вратата за ЦСКА, от което дойде гол за Марек Бакош, но все пак домакините взеха победата си.

1   Байерн Мюнхен




3т.
2   Манчестър Сити




3т.
3   ЦСКА Москва




3т.
4   Виктория Пилзен




0т.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
188