ПСЖ ще се справи с Бенфика


И. Ангелов

ПСЖ ще се справи с Бенфика

Пари Сен-Жермен - Бенфика
Стадион: "Парк де Принцес", Париж
Дата: 02.10.2013г.
Час: 21:45

Това е сблъсък на лидерите в трета група, която противопостави лесни противници на отборите, за които се предолага, че ще я оглавят. И за двата тима е ясно, че загубата няма да е фатална в този случай, но победителят ще даде заявка за първата позиция в групата.

Домакините имат своите проблеми в отсъствието на Пасторе, Тиаго Силва и Алекс. Партньорството на Ибрахимович и Кавани в атака пък все още не показва синхрон, но отново ще има шанс да се докаже. Липсата на двамата титулярни централни бранители означава, че отново Маркиньос и Камара ще са в сърцето на защитата.

Едуардо Салвио, Рубен Аморим и Силвио са аут за Бенфика. Очаква се Кардосо да получи титулярно място, заменяйки Лима. Гайтан се завърна в игра за гостите, заедно с Кортез, и сега се очаква двамата да играят в този важен мач.

ПСЖ никога не е губил у дома срещу португалски отбор - 4 победи и 2 равни. Лоран Блан още не е побеждаван в Лига 1 този сезон. Тима е на второ място поради по-добрата голова разлика на Монако.

Тези два тима играха преди 2 години в Лига Европа, а тогава Бенфика продължи с агрегат от 3:2 на осмина-финали. Съставът на домакините обаче се промени коренно от тогава, и именно имената от световна класа накланят везните в посока на ПСЖ.

Прогноза: ПСЖ - Бенфика 2:0

Коефициенти от bet365:
ПСЖ - 1.72
Равен - 3.80
Бенфика - 5.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
167