Бенитес: Венгер е забележителен треньор


Н. Гавазов

Бенитес: Венгер е забележителен треньор

Старши-треньорът на Наполи Рафаел Бенитес в навечерието на срещата от втория кръг на груповата фаза на Шампионска лига с Арсенал определи Арсен Венгер като най-добрият мениджър във Висшата лига на Англия. Също така испанският специалист пожела на своя колега от "Емирейтс" един ден да спечели Шампионска лига.

"Трябва да подтиснем еуфорията. Играем срещу топ клуб и сме длъжни да демонстрираме характер и сила. Длъжни сме с уважение да се отнесем към отбор, който в своя шампионат показва добра игра. Очаквах да видя силен Арсенал, защото смятам Венгер за най-добрия мениджър във Висшата лига на Англия. Освен това той закупи топ играч, който с успех се вписа в отбора. Арсенал разполага с великолепен наставник и класен състав", заяви Бенитес.

"Вече съм казвал, че Венгер е забележителен треньор и забележителен човек. Той отлично познава първенството на Англия и Шампионска лига. Според мен, Венгер прекрасно си изпълнява работата. Надявам се, че един ден най-после ще спечели Шампионска лига. Но само не сега", завършва испанецът.

 

  Сподели
130