Порто няма да задържи Атлетико във форма


И. Ангелов

Порто няма да задържи Атлетико във форма

Порто - Атлетико Мадрид
Стадион: "Ещадио До Драгао", Порто
Дата: 01.10.2013г.
Час: 21:45

Момчетата на Диего Симеоне идват след победа над Реал Мадрид и трудно ще си представим да са с понижено самочувствие в това гостуване. И двата отбора взеха победи в първите мачове от групите на Шампионска лига, но испанците показват изключителна игра в новия сезон.

В първия мач от групата Атлетико победи Зенит с 3:1 чрез голове на Миранда, Тюран и Баптищао, а тима току победи градския съперник Реал насред "Сантиаго Бернабеу" в Ла Лига, като този резултат със сигурност ще допринесе за настроението срещу Порто.

Порто започна европейското си пътешествие във Виена, където победи минимално след гол на Лучо Гонзалес, а в домашната лига тимът е първи, макар наставникът Пауло Фонсека да получава критики за новия сезон. В първите си 6 мача Порто победи 5 пъти, като само равния 2:2 с Есторил прекрати прекрасния рекорд. Португалците се състезават в 18-ата си година в Шампионска лига, колкото имат Барселона и Реал Мадрид, и с 1 по-малко от Манчестър Юнайтед.

Миналата година Порто спечели всичките си домакинства, а любопитно е, че от октомври 2008-ма година феновете на "До Драгао" не са виждали загуба на своите любимци.

Атлетико идва тук за победа обаче. Това е единствения отбор в Ла Лига, който се мери с Барса понастоящем, след като в 7 кръга двата тима имат по 7 победи, а Атлетико не е побеждаван в 13 срещи във всички турнири.

През 2009-та двата тима се срещнаха и Порто победи на 2 пъти. В историята има само още 2 мача между тези отбори, а те бяха равенства.

Диего Симеоне обаче е решен да обърне статистиката. Той има почти пълен здрав състав. Само Адриан има травма в коляното и е аут. Диего Коща се връща след наказание.

Фонсека също няма проблеми в състава. Стивън Дефур се завръща в състава след като получи почивка срещу Гимараеш в петък.

Прогноза: Порто - Атлетико Мадрид 1:2 

Коефициенти от bet365:
Порто - 2.90
Равен - 3.30
Атлетико Мадрид - 2.62

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
163