Зенит ще победи Аустрия в Русия


И. Ангелов

Зенит ще победи Аустрия в Русия

Зенит - Аустрия Виена
Стадион: "Петровский", Санкт-Петербург
Дата: 01.09.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Д.Айтекин

Момчетата на Лучано Спалети приемат наглед лесен опонент в опит да се върнат на пътя на победата, след като в първите мачове от груповата фаза те загубиха от Атлетико Мадрид. Аустрия пък загуби от Порто и също търси първите точки в Шампионска лига.

Руснаците показват прекрасна форма и надеждите на феновете са тя да бъде пренесена в мачовете на европейската сцена. Тима взе победи в 5 от последните 6 мача, а загуби само 1 в последните 23 на собствения си стадион. 

Виена пък показва добра форма на гости. Последно тима гостува на Динамо Загреб в квалификациите за Шампионска лига, но загуби с 2:0. Тимът на Ненад Биелица обаче има само 2 загуби в последните 8 гостувания в Европа.

Зенит се намира на върха в руската Висша лига, като след 11 кръга тимът загуби само 1 път - това стана срещу втория в класирането - Спартак Москва, с 4:2 в събота. Аустрия е на 5-та позиция в домашната австрийска Бундеслига, след като бе шампион в последната кампания.

Проблем за гостите ще е контузията на топ-реализатора Марко Станкович, който изглежда ще пропусне месец игра. За домакините от Зенит Хълк ще води отново атаката, след като той вкара 7 гола в 9-те си мача за сезона до момента.

Прогноза: Зенит - Аустрия Виена 3:0

Коефициенти от bet365:
Зенит - 1.25
Равен - 6.50
Аустрия - 15.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
124