Селтик няма шанс срещу Барса и без Меси


И. Ангелов

Селтик няма шанс срещу Барса и без Меси

Селтик - Барселона
Стадион: "Селтик Парк", Глазгоу
Дата: 01.10.2013г.
Час: 21:45

В миналия сезон на Шампионска лига Селтик успя да победи Барселона по шокиращ начин с 2:1, а сега каталунците ще пътуват без своя талисман за Глазгоу. Надеждите на домакините са за нов невероятен успех над именития съперник.

Миналия ноември момчетата на Нийл Уорнък победиха след головете на Виктор Уаняма и Тони Уот европейските шампиони, но след чистката лятото домакините вече не разполагат с някои от големите си имена.

В онзи мач гол за Барса вкара Лео Меси, който сега ще пропусне срещата, а в откриването на кампанията на каталунците в Европа той вкара хеттрик срещу Аякс за победата с 4:0, което го изпрати пред Марио Гомес и Филипо Индзаги с 4 хеттрика в турнира. От тази гледна точка Меси трудно ще се замени, но определено в състава има качествени заместници на острието. Освен това Жорди Алба, Карлес Пуйол и Исаак Куенка са аут за гостите.

Селтик посреща Барселона след победа в събота над Килмарнък в домашната лига. Шотландските шампиони победиха с 5:2 след хеттрик на Джорджос Самарас. Тима няма да разчита на новото попълнение Стивън Моуйонколо в този мач, след като той скъса ахилес в тренировката преди мача с Милан.

Прогноза: Селтик - Барселона 0:2

Коефициенти от bet365:
Селтик - 9.00
Равен - 5.00
Барселона - 1.40

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
189