Милан ще отстрани ПСВ


Н. Гавазов

Милан ще отстрани ПСВ

Милан - ПСВ Айндховен
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 28.08.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Марк Клатънбърг (Англия)

Миналата седмица Милан завърши гостуването си на ПСВ при резултат 1:1, което е справедливо с оглед на показаното от двата отбора. Въпреки това, холандците имаха по-добри шансове за отбелязване на гол и може да кажем, че късметът помогна на "росонерите" да не получат втори гол. Това обаче не се случи в стартовия мач на сезона в Серия А при гостуването на Верона, а вероятно феновете на Милан още не могат да дойдат на себе си от шокиращата загуба с 1:2 от новака. Поражение, което дойде след тотално доминиране във владеенето на топката, контрол на мача и отправени 15 изстрела в посока на вратата на противника.

ПСВ също се препъна във вътрешното първенство и загуби първите си точки, завършвайки 1:1 при гостуването на аутсайдера Хераклес. Преди това, в три официални мача колективът на Стефан Коку постигна три победи, така че резултатът в Алмело също се смята за изненадващ.

Добрите вести от лагера на Милан са, че в строя се завърнаха Робиньо и Де Шилио, но Габриел, Пацини и Вергара все още са недостъпни. Боаенг също е включен в групата за мача, въпреки леката травма, която получи през уикенда.

ПСВ е без кадрови проблеми, след като в строя се завърна Бакали.

Последните три мача между двата съперника на "Сан Сиро" завършиха при две нулеви равенства и победа с 2:0 на домакините. При положение, че в първата среща станахме свидетели на повече от 30 удара за 90 минути,трудно е да си представим, че утре вечер ще се разминем без голове. Въпросът е, в чия врата ще бъдат те. Статистиката е на страната на италианците, които запазиха суха мрежата си в последните си три мача срещу ПСВ. Освен това, опитът е на страната на Милан, а и "росонерите" имат по-качествени футболисти от своя съперник.

Предполага се, че домакините ще започнат мощно и ще се опитат да вкарат гол, с който да внесат спокойствие в редиците си и да накарат съперника да се открие. Ако това се случи, мачът може да се превърне в кошмар за гостите, които ще станат лесна плячка за контраатаките на италианците.

Прогноза за: Милан - ПСВ 3:1

Последни 5 изиграни срещи:

Милан:

01 август Милан - Сао Пауло 1:0 (Приятелска среща)
05 август Милан - Челси 0:2 (Приятелска среща)
08 август ЛА Галакси - Милан 0:2 (Приятелска среща)
20 август ПСВ Айндховен - Милан 1:1 (Шампионска лига)
24 август Верона - Милан 2:1 (Серия А)

ПСВ Айндховен:

07 август Зулте Варегем - ПСВ Айндховен 0:3 (Шампионска лига)
10 август ПСВ Айндховен - НЕК Ниймеген 5:0 (Ередивизие)
17 август ПСВ Айндховен - Го Ахед Ийгълс 3:0 (Ередивизие)
20 август ПСВ Айндховен - Милан 1:1 (Шампионска лига)
24 август Хераклес - ПСВ Айндховен 1:1 (Ередивизие)

Досегашни срещи:

Милан - ПСВ Айндховен

7 срещи
3 победи за Милан
2 равенства
2 победи за ПСВ Айндховен
Голова Разлика: 8:6 за Милан

Коефициенти от bet365:
Милан - 1.66
Равен - 3.80
ПСВ Айндховен - 5.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
135