Уилшър: Нямаме право на грешка срещу Фенербахче


Н. Гавазов

Уилшър: Нямаме право на грешка срещу Фенербахче

Полузащитникът на Арсенал Джак Уилшър поиска от своя отбор да се стегне и да постигне победа в предстоящото противопоставяне с Фенербахче в плейофите за класиране за групите в Шампионска лига. Както е известно, първият мач е в сряда вечер. За Турция "артилеристите" ще полетят в лошо настроение, след като претърпяха домакинско поражение 1:3 от Астън Вила в първия кръг на Висшата лига на Англия, освен това лондончани бяха сполетени от няколко травми, които поставят под заплаха амбициите на Арсенал да участва в турнира.

Уилшър обаче призовава своите съотборници да съберат сили и да не се предават. Арсенал толкова упорито се бореше през миналия сезон за попадане в Шампионска лига, че сега просто не може да си позволи провал.

"Първото и най-важното е: искам да бъда във форма и да съм достъпен за участие в мачовете. Искам да участвам в големите мачове. Предстои ни голям двубой в квалификациите на Шампионска лига и не искаме да се окаже, че напразно сме работили миналата година. Ние трябва да сме готови и да се класираме за Шампионска лига", заяви Уилшър.

 

  Сподели
174