Партизан и Лудогорец няма да се победят в реванша


В. Мухарски

Партизан и Лудогорец няма да се победят в реванша

Партизан - Лудогорец
Стадион: "Партизан", Белград
Дата: 06.08.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Алън Кели (Ирландия)

Партизан приема Лудогорец в Белград в среща-реванш от 3-ия предварителен кръг на Шампионска лига. В първия двубой българите постигнаха успех с 2:1 и по този начин интригата остана и за втората среща. Прогнозата на Futbol-tv за втората среща е със знак Х. И двамата треньори имат малко проблеми с контузени или наказани играчи и това прави силите доста изравнени.

Волков няма да играе в този мач, тъй като е наказан за 3 мача. Партизан ще разчита на Иванов и Обрадович в центъра на защитата. Йоич също пропуска мача заради червения картон от първата среща, но добрата новина за сърбите е завръщането на Александър Митрович, който се очаква да бъде титуляр

"Победата ни е необходима. Трябва да победим, за да се класираме. Само за това мислим", каза защитникът Милан Обрадович, който в първия мач в Разград действаше в центъра на защитата заедно с българския национал Иван Иванов. Милан Обрадович говори и за двата получени гола в Разград: "Както и да е функционирала нашата защита, загубихме. Получихме два гола и за това се чувствам отговорен. Не е важно кой е виновен, как са паднали головете, защото всички играем заедно. Ще се опитаме да не повтаряме баналните грешки от България. Очаква ме първи мач пред запалянковците на Партизан и се надявам, че всички запалянковци от трибуните ще почувстват тази позитивна енергия".

Подобно мнение има и друг защитник на Партизан Никола Гулан: "Очаквам пред нашите запалянковци да направим това, което не успяхме в България. Ще имаме един мотив повече, а на нашите противници няма да бъде лесно. На базата на техните изказвания ми се струва, че те се страхуват, въпреки че имат аванс 2:1. Те могат да се представят както си искат, но всичко зависи от нас. Надявам се във вторник да бъдем още по-концентрирани. Залогът е голям и всички знаем това. Победата би означавала много и за нас, играчите, и за нашите запалянковци. Една победа би ни вдигнала много самочувствието".

"Лудогорец има предимство преди реванша, но и нашият тим запазва шансове да се класира напред". Това заяви старши треньорът на Партизан (Белград) Вук Рашович след загубата с 1:2 от Лудогорец в първия мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига по футбол. Според него заради победата си разградчани ще имат малко предимство в реванша, но тъй като шампионът на Сърбия ще играе пред собствена публика в реванша остава с шансове за класиране напред.

Треньорът изтъкна вторият жълт картон на Милош Йойич като една от грешките на своя тим. "Той получи този втори жълт картон заради сблъсък, в който въобще не трябваше да влиза. Такива влизания може би минават ненаказано в Сърбия, но в Европа се получават много лесно жълти картони", смята наставникът. "Пуснах Ерик Джемба-Джемба да играел само в края на мача, защото за толкова е подготвен в този момент. Тойа дойде при нас преди два дни, така че това е единствената причина, поради която не игра от началото на мача, завърши Рашович.

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев заяви философски, че не трябва да се правят трагедии при евентуално отпадане от сръбския Партизан в пресявките за влизане в групите на Шампионската лига.

"Няма да е трагедия, ако отпаднем от отбора на Партизан. Вие добре забелязахте, че аз като треньор не изпадам в определена еуфория при победи, нито пък в паника при загуби", сподели специалистът преди заминаването на "милионерите" за Белград. "Лудогорец е сериозен клуб, който е изградил своята визия в България. Сега трябва да направи същото и в Европа. Затова не трябва да се правят, каквито и да е било трагедии", каза още Стоев.

ПРОГНОЗА: ПАРТИЗАН - ЛУДОГОРЕЦ 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Партизан:

06 юли Легия Варшава - Партизан 2:1 (Приятелска среща)
07 юли Аустрия Виена - Партизан 2:1 (Приятелска среща)
17 юли Ширак - Партизан 1:1 (Шампионска лига)
24 юли Партизан - Ширак 0:0 (Шампионска лига)
31 юли Лудогорец - Партизан 2:1 (Шампионска лига)

Лудогорец:

20 юли Любимец - Лудогорец 1:0 (А група)
24 юли Лудогорец - Слован Братислава 3:0 (Шампионска лига)
27 юли Лудогорец - Черноморец 1:0 (А група)
31 юли Лудогорец - Партизан 2:1 (Шампионска лига)
03 август Славия - Лудогорец 0:3 (А група)

Досегашни срещи:

Партизан - Лудогорец

1 среща
0 победи за Партизан
0 равенства
1 победа за Лудогорец
Голова Разлика: 2:1 за Лудогорец

Коефициенти от bet365:
Партизан - 2.15
Равен - 3.15
Лудогорец - 3.25

Коефициенти от Offsidebet:
Партизан - 2.20
Равен - 3.30
Лудогорец - 3.25

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
190