Лудогорец и Партизан няма да се победят


В. Мухарски

Лудогорец и Партизан няма да се победят

Лудогорец - Партизан
Стадион: "Лудогорец Арена", Разград
Дата: 31.07.2013г.
Час: 20:30
Съдия: Михаел Кукулакис (Гърция)


Лудогорец приема в Разград Партизан Белград в първи мач от 3-ти предварителен кръг на Шампионска лига. И двата тима имат реални шансове да продължат в следващата фаза на турнира и поради тази причина се очаква първата среща в Разград да завърши без победител.

Старши-треньорът на Партизан Вук Рашович може да смени половината отбор преди мачовете с Лудогорец в Шампионската лига. Наказанието на Владимир Волков и представянето на част от футболистите срещу арменския Ширак принуждават наставника на търси промени. Затова в Разград като титуляри най-вероятно ще започнат новите попълнения Милан Обрадович и Ерик Джемба Джемба.

Обрадович ще стартира в центъра на защитата, заедно с българския национал Иван Иванов, докато атакуващият халф Джемба Джемба ще опита да реши проблемите на Партизан в завършващата фаза. Самият Иванов имаше леки проблеми, но се оказа, че контузията не е сериозна и той ще започне като титуляр. Със сигурност Волков ще бъде заменен, като изборите са Никола Гулан или Неманя Петрович. Освен това за стартовия състав на "гробарите" е спряган и Петър Гърбич, който може да заеме мястото на Предраг Лука.

Титулярните места на Никола Нинкович и Неманя Коич също изобщо не са сигурни, и въпреки че по време на подготовката се утвърдиха в стартовите 11, сега може да останат на пейката.

"Очаквам тежка битка и тактическо надиграване. Мисля, че Лудогорец са фаворит, с оглед на това, че притежават доста опитни футболисти, играли дълго време заедно. Ние сме млад отбор, който тепърва се изгражда, но сме доста непредвидими и можем да изненадаме всеки един отбор", бе мнението на Иван Иванов. Той допълни, че отборът му е взел нужните мерки и знае как да неутрализира българският шампион.

В лагера на Лудогорец има малко проблеми преди срещата с Партизан. Със сигурност Мишел Платини няма вземе участие в мача, но за сметка на това в състава се завръщат Александър Барт и Жуниор Кишада. Барт се възстанови от травмата, която го извади от двубоите със Слован Братислава. Защитникът изигра 90 минути срещу Черноморец през уикенда. Стойчо Стоев взе решение да извади от групата един от външните защитници, като късата клечка изтегли Шоко. Така бразилецът няма да може да вземе участие в двубоите срещу сръбския шампион.

Лошата новина за Стойчо Стоев е, че Миро Иванов няма да играе в този мач, тъй като все още изтърпява наказание. Шуменският Деко има още един мач наказание и ще бъде на разположение за реванша на "Юна" след седмица. Всички останали футболисти са готови да дадат най-доброто от себе си срещу комшиите от Сърбия.

ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - ПАРТИЗАН 0:0

Последни 5 изиграни срещи:

Лудогорец:

12 юли Лудогорец - Светкавица 1:0 (Приятелска среща)
17 юли Слован Братислава - Лудогорец 2:1 (Шампионска лига)
20 юли Любимец - Лудогорец 1:0 (А група)
24 юли Лудогорец - Слован Братислава 3:0 (Шампионска лига)
27 юли Лудогорец - Черноморец 1:0 (А група)

Партизан:

03 юли Партизан - Металист Харков 2:2 (Приятелска среща)
06 юли Легия Варшава - Партизан 2:1 (Приятелска среща)
07 юли Аустрия Виена - Партизан 2:1 (Приятелска среща)
17 юли Ширак - Партизан 1:1 (Шампионска лига)
24 юли Партизан - Ширак 0:0 (Шампионска лига)

Досегашни срещи:

Лудогорец - Партизан

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

Коефициенти от bet365:
Лудогорец - 1.83
Равен - 3.40
Партизан - 4.50

Коефициенти от Offsidebet:
Лудогорец - 1.85
Равен - 3.15
Партизан - 4.33

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
186