Ал-Хелайфи: ПСЖ събра двамата най-добри нападатели


И. Ангелов

Ал-Хелайфи: ПСЖ събра двамата най-добри нападатели

След като успя да привлече Единсон Кавани в Пари Сен-Жермен, Насер Ал-Хелайфи остана доволен от трансферния прозорец и възможностите на своя отбор за новата кампания. Според него Кавани е това, което е липсвало на отбора, а сега ПСЖ може да се похвали с най-силното нападение в света.

RmcSport зададе няколко въпроса на президента, който бе уверен в новата кампания:

"Кавани вярваше в нашия проект. Той иска да спечели много трофеи, както в Лига 1, така и Шампионска лига. Дано започнем бързо."

Още следващата година?

"Защо не. Не е лесно, но ще дадем всичко от себе си. Това е най-силното състезание в света. Феновете ни трябва да са сигурни, че искаме да постигнем целите си. Шампионска лига е наша цел."

Ще имате ли най-силното нападените в лицето на Кавани и Ибрахимович?

"Това е сигурно. Мисля, че имаме двамата най-силни нападатели в Европа. С Лукас и Лавеци запълваме страхотна група. Дано демонстрираме това на терена."

Планирате ли още нови попълнения?

"Да, продължаваме да работим. Трансферния прозорец не е затворен, а искаме още един играч."

Разочаровани ли сте от напускането на Леонардо?

"Разочарован съм, но уважавам решението му. Пожелавам му всичко най-добро. Санкцията от дисциплинарната комисия бе твърде жестока за него (14 месеца след като бутна рефера Алекс Кастро)"

Кой ще замени Леонардо?

"Има време да решим. За сега ще продължим с Оливие Летан и Жан-Клод Блан. Те са страхотни професионалисти. Имаме много опит в тяхно лице."

Контактувате ли с Кристиано Роналдо?

"Ако исках Роналдо, вече да съм се обадил на Флорентино Перес, президентът на Реал Мадрид. Той все още има 2 години в контракта си, пожелавам му всичко най-добро."

  Сподели
183