Слован и Лудогорец ще оставят всичкo най-интересно за реванша


В. Мухарски

Слован и Лудогорец ще оставят всичкo най-интересно за реванша

Слован Братислава - Лудогорец
Стадион: "Пасиенки", Братислава
Дата: 17.07.2013г.
Час: 21:15
Съдия: Антъни Тейлър (Англия)

Лудогорец играе със Слован в Братислава в първи мач от втория предварителен кръг на Шампионската лига. Преди дни "орлите" загубиха финала за Суперкупата на България (Берое победи след изпълнения на дузпи), а освен това и в контролите отборът на Ивайло Петев не показа, че е готов за важните срещи от най-комерсиалния футболен турнир. Шампионите на България имат предимството в това, че първата среща са гости, а реваншът се играе в Разград. Прогнозата на Futbol-tv за първия мач между двата тима е равенство.

Старши-треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев ще мисли до последно кои 11 футболисти ще излязат на терена в Братислава. Специалистът има няколко дилеми сред титулярите и трябва да вземе трудни решения. От групата отпадат двамата наказани Миро Иванов и Марселиньо.

Петев трябва да реши и кой ще партнира на Козмин Моци в центъра на отбраната. "Зелените" от Разград останаха без най-добрия си защитник Александър Барт, който е със счупен нос от лагера в Австрия, а освен това той изкълчи глезен на последната тренировка на тима преди отпътуването за Словакия. Най-вероятно титуляр в защитата ще бъде Теро Мантула, който не се представи добре срещу Берое за Суперкупата.

На мястото на Миро Иванов по всяка вероятност ще излезе Михаил Александров, който също претърпя травма и пропусна мача с Берое. Другото крило ще е Иван Стоянов. Ивайло Петев почти сигурно ще заложи и на опитния Йордан Минев като краен бранител въпреки фрактурата, която има на ръката. Най-тежкото решение е свързано с човекът, който ще играе зад нападателя. Наказанието на Марселиньо ще накара Петев да заложи на Христо Златински. Другият вариант е Фабио Ешпиньо.

Новото попълнение Мишел Платини със сигурност ще започне като титуляр, но не е ясно дали ще бъде на върха на атаката или ще започне в по-задни позиции, а Безяк ще поведе атаката на отбора.

Старши-треньорът на Слован - Самуел Словак подходи с едно наум преди мачовете с Лудогорец от Шампионска лига. Специалистът заяви, че разградчани са сериозен отбор и битката ще бъде тежка.

"Предстоят ни много тежки мачове в Европа с Лудогорец. Корав съперник са и трябва да се подготвим добре. Чака ни здрава битка, но ще бъдем готови", каза специалистът.

Прогноза: СЛОВАН - ЛУДОГОРЕЦ 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Слован Братислава:

27 юни Храдец Кралове - Слован Братислава 2:1 (Приятелска среща)
28 юни Слован Братислава - Сигма Оломуц 1:0 (Приятелска среща)
02 юли Слован Братислава - Подбрежова 2:1 (Приятелска среща)
05 юли Слован Братислава - Сенец 2:0 (Приятелска среща)
12 юли Слован Братислава - Дунайска Стреда 1:1 (Коргон лига)

Лудогорец:

02 юли Петролул Плоещ - Лудогорец 4:1 (Приятелска среща)
05 юли Лудогорец - Металург Донецк 0:0 (Приятелска среща)
10 юли Лудогорец - Берое 1:1 - 3:5 сл. дузпи (Суперкупа на България)
12 юли Академик Свищов - Лудогорец 1:1 (Приятелска среща)
12 юли Лудогорец - Светкавица 1:0 (Приятелска среща)

Досегашни срещи:

Слован Братислава - Лудогорец

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

Коефициенти от bet365:
Слован Братислава - 2.05
Равен - 3.20
Лудогорец - 3.75

Коефициенти от Offsidebet:
Слован Братислава - 2.00
Равен - 3.10
Лудогорец - 3.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
230