Ал Хелайфи: До пет години ПСЖ трябва да спечели ШЛ


Н. Гавазов

Ал Хелайфи: До пет години ПСЖ трябва да спечели ШЛ

Собственикът на Пари Сен Жермен Ал Хелайфи заяви, че френския тим вече се намира сред топ отборите на Европа. Повод за твърденията на клубния ръководител стана добрата игра на неговите футболисти в снощната четвъртфинална среща-реванш от Шампионска лига против Барселона. Французите отпаднаха от турнира, но се представиха достойно, завършвайки 1:1 на "Камп Ноу".

"Много съм горд от това, как игра отбора на "Камп Ноу". Загубихме само един мач в Шампионска лига и поради това напускаме състезанието с високо вдигнати глави. Бяхме много близо до класиране за полуфиналите. Амбициозни сме, но сега искаме да се концентрираме върху първенството и Купата на Франция", заяви собственикът на ПСЖ.

"Мисля, че ПСЖ вече се намира в числото на топ-отборите на Европа, особено след като се оказахме в числото на осемте най-силни. При това отстъпихме на най-добрия отбор в света. Невероятно е наистина как играхме, всичко вложиха 200 процента от себе си. Дали ще спечелим Шампионска лига през следващата година? Трудно ми е да кажа. Но искаме да направим това до пет години. Това е нашата цел", завърши Ал Хелайфи.

 

  Сподели
85