Анчелоти: Разочарован съм, защото бяхме близо до победата


Н. Гавазов

Анчелоти: Разочарован съм, защото бяхме близо до победата

Старши-треньорът на Пари Сен Жермен Карло Анчелоти коментира изхода на срещата-реванш от четвъртфиналите на Шампионска лига с Барселона. Както е известно, двата отбора не успяха да се победят и завършиха при резултат 1:1, който обаче изпрати каталунците в следващата фаза на турнира след 2:2 във френската столица.

"ПСЖ направи всичко възможно, за да победи. Играхме добре и проявихме истинско мъжество. Разочарован съм, защото бяхме много близо до победата. Това беше красива вечер, но тя щеше да бъде фантастична, ако бяхме успели да се класираме за полуфиналите. Тежко е отпаднеш от Шампионска лига след това, което демонстрирахме", заяви Анчелоти.

"Не съжаляваме за нищо. Проведохме добър сезон - изиграхме десет мача и претърпяхме само едно поражение. Това поставя фундамента на бъдещето. Много играчи току що откриха за себе си Шампионска лига, поради това на нас не ни достигаше опит. Мисля, че времето ще ни позволи да го натрупаме в достатъчно количество, за да се класираме за полуфиналите на Шампионска лига. Това е нашата цел през следващия сезон", допълни италианският специалист.

"Не съм разстроен много, защото пред има още два турнира, които може да спечелим - Лига 1 и Купата на Франция", завърши Анчелоти.

 

  Сподели
60