Байерн надви Юве и в Италия (видео)


И. Ангелов

Байерн надви Юве и в Италия (видео)

Миналата седмица в Мюнхен Байерн достави едно от най-добрите представяния, които сме виждали в Европа в последните години, за да победи Ювентус у дома си с 2:0, а днес германците отново не изневериха на стила си и постигнаха нова победа в Италия с 2:0, за да продължат щурма към полу-финалите в Шампионска лига.

Байерн започна силно и още в 9-ата минута Манджукич предупреди, че ще тормози отбраната. Падоин бе на пътя на сигурен гол в този момент. В 14-ата минута гостите отново бяха много близо - Швайнщайгер подаде от пряк-свободен удар на Ван Буйтен, който се размина с малко да вкара с глава.

В 24-ата минута Пирло можеше да вкара един от традиционните си голове от пряк-свободен удар, но Нойер бе на ниво и спаси. Така след още няколко разменени атаки на полувремето двата тима се разделиха без голове.

В 57-ата минута Робен нацели гредата. Той показа страхотна техника, завъртайки топката далеч от Буфон, но късметът му не проработи. В 64-ата минута обаче Манджукич прати своите на полу-финалите, след като от близо той завърши след спасяването на Буфон при удара на Мартинес. След попадението гостите заиграха комфортно и усещането бе за доиграване на мача. Още повече - до края на срещата по-добрите положения отново бяха за Байерн.

Това се отрази и в ново попадение в самия край. Клаудио Писаро се възползва от добрата игра на Лам, завършвайки с апломб.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
190