Байерн надви Ювентус в Германия (видео)


И. Ангелов

Байерн надви Ювентус в Германия (видео)

Байерн Мюнхен успя да вземе аванс от цели два гола преди гостуването си в Италия на Ювентус, след като днес тези два отбора се срещнаха във фазата на четвърт-финалите на Шампионска лига. Головете вкараха Алаба и Мюлер за домакините, като второто попадение бе твърде спорно, но все пак германците заминават с комфортна преднина за обратния мач.

Още в 25-ата секунда Бастиан Швайнщайгер предостави топката на Давид Алаба и той стреля от далечна дистанция, топката се отклони и Буфон допусна топката в мрежата си за 1:0. Юве отговори мигновено чрез ситуация, създадена от Пелузо. В 19-ата и 20-ата минути Буфон бе пред изключително напрежение, когато баварците бяха много близо до втори гол, но Рибери не успя да вкара.

В 32-ата минута Робен пропусна изключителен шанс за гол. Баварците продължиха да доминират и през втората част, и така се стигна до 63-ата минута, когато Манджукич намери Мюлер на празна врата за 2:0. Нападателят обаче се намираше в засада при подаването си, а това остана незабелязано.

Малко след тази ситуация Юве постигна и втория си точен удар в мача, но като цяло Байерн не даде никаква възможност на своя опонент за отговор. В 90-ата минута отново Буфон трябваше да спасява своите след ново положение пред Мюлер и Манджукич.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
126