Валверде: Запазихме интригата до края


Н. Гавазов

Валверде: Запазихме интригата до края

Наставникът на Валенсия Ернесто Валверде коментира резултата от срещата-реванш от осминафиналите на Шампионска лига с Пари Сен Жермен. Първата игра между двата тима в Испания завърши с победа на ПСЖ - 2:1, а снощното равенство изхвърли испанския тим от състезанието и изпрати французите на четвъртфинал в най-престижния европейски клубен турнир.

„Дойдохме тук с надежда да се класираме за следващия етап. Знаехме, че няма да е лесно, тъй като срещу нас имаше един добър отбор. Въпреки това, бяхме близо до това да се класираме за четвъртфиналите. Много се надявахме да вкараме и да усложним живота на ПСЖ. Открихме резултата след почивката и е много жалко, че скоро след това домакините възстановиха паритета. В крайна сметка запазихме интригата до последния съдийски сигнал", заяви Валверде.

„Не един път създадохме суматоха пред тяхната врата, изпълнихме много корнери, но не ни достигна майсторство в завършващия етап. А в заключителното време се изморихме. В момента сме разочаровани, но изглеждаме достойно. Напускаме Париж с високо вдигнати глави", каза още наставникът на Валенсия.

 

  Сподели
99