ПСЖ продължава, но след равен с Валенсия (видео)


И. Ангелов

ПСЖ продължава, но след равен с Валенсия (видео)

Валенсия опита да обърне нещата в Шампионска лига, след като загуби у дома си с 2:1 преди 3 седмици от Пари Сен Жермен. Днес обаче французите се върнаха от гол дефицит до 1:1 и така след агрегат от 3:2 тима продължава напред. Известно е, че в състава не бяха наказаните Ибрахимович и Верати.

Валенсия започна агресивно и Жонас можеше да открие преди 10-ата минута. Домакините обаче овладяха мача и създадоха положения за гол. В 15-ата минута обаче Сиригу трябваше да спасява своите след добра изява на Солдадо. Пасторе отвърна за домакините с добър опит в 28-ата минута. В последната минута на първото полувреме пък видяхме нови пропуски на Жонас и Пасторе от добри положения.

В 55-ата минута Жонас успя да се разпише. Бразилецът трябваше да вкара невероятен гол след като пропусна доста положения, но попадението заслужава да бъде видяно. В 66-ата минута Езекиел Лавеци донесе отново предимството за своите, вкарвайки попадение номер 5 за себе си в Европа. След няколко корнера до края на мача Валенсия не се добра до още голове и така ПСЖ е на четвърт-финал.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
109