Моуриньо: Светът ще замре по време на срещата ни с Юнайтед


Н. Гавазов

Моуриньо: Светът ще замре по време на срещата ни с Юнайтед

Старши-треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо сподели очакванията си от осминафиналната среща-реванш от Шампионска лига против Манчестър Юнайтед. Както е известно, утре вечер от 21:45 часа българско време двата гранда ще се изправят един срещу друг в един от най-интересните сблъсъци на този етап от турнира и според португалеца, този мач е трябвало да бъде финала на Шампионска лига.

„И двата отбора влизат в мача в много добро състояние, защото постигнахме успехи, но никой не знае кой ще победи утре. Юнайтед вече спечели Висшата лига на Англия, но и ние сме много силни. Именно поради това не се знае какво ще се случи утре. Светът ще замре по време на нашия мач - тази среща заслужаваше да бъде финал", заяви Моуриньо.

„Имам в евротурнирите над сто мача. Ако загубим, аз няма да плача, но и няма да тръгна да бягам както през 2004 година, ако победим. Против Сър Алекс съм играл много пъти. Имаше победи, равенства и загуби. Но никога не съм отдавал голямо значение на статистиката, защото всичко ще се реши на терена. Що се отнася до Сър Фъргюсън, винаги съм го уважавал. Той и сега продължава да подобрява своята работа", каза още наставникът на Реал Мадрид.

„Какво мога да очаквам от Манчестър Юнайтед? Мисля, че те ще играят много отбранително и внимателно при владение на топката от наша страна, и много остро и опасно, когато топката е тяхна. Ние ще действаме по същия начин", завърши Моуриньо.

 

  Сподели
91