Шпиономания тресе Моуриньо


Н. Гавазов

Шпиономания тресе Моуриньо

Реал Мадрид взе необичайното решение да проведе подготвителната тренировка за срещата-реванш от осминафиналите на Шампионска лига против Манчестър Юнайтед на стадион „Етихад", който принадлежи на градския съперник на „червените дяволи" Манчестър Сити.

Като правило, последните приготовления на гостуващите отбори в евротурнирите се състоят на стадиона, на който ще се играе двубоя. Понякога тимовете могат въобще да не тренират на терена, където ще се състои самата игра и да проведат заниманията в родината си.

Още вчера се изказаха предположения, че Реал няма да се готви на „Олд Трафорд", а ще го направи на своя стадион в Испания, след което ще излети за Острова. Днес обаче Жозе Моуриньо смени неочаквано своите планове и избра като последно място за тренировка преди сблъсъка с Юнайтед именно „Етихад Стейдиъм".

Официалните лица на Реал Мадрид отказаха да коментират тази постъпка на португалеца, но е известно, че португалският специалист се отнася много внимателно към опитите на представители на противниковия отбор да следят и шпионират собствените му футболисти. Съдейки по всичко, Жозе е решил, че най-безопасното място за провеждане на заниманията с неговите подчинени е стадионът на градския съперник на Юнайтед и конкурент за титлата - Манчестър Сити.

 

  Сподели
94