Бекъм: Мачът в Манчестър ще е специален за Роналдо


Н. Гавазов

Бекъм: Мачът в Манчестър ще е специален за Роналдо

Бившият капитан на националния отбор на Англия Дейвид Бекъм, понастоящем защитаващ цветовете на френския Пари Сен Жермен, сподели очакванията си от предстоящата среща-реванш от осминафиналите на Шампионска лига между Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид.

Навремето Бекъм успя да поиграе за двата отбора - както сегашният лидер на мадридчани Кристиано Роналдо. Освен това, Дейвид беше противник на „червените дяволи", когато те се срещнаха преди три години с Милан, който беше взел под наем английския ветеран.

В тази връзка Бекъм има пълното право да прави изводи относно предстоящият сблъсък между Юнайтед и Реал Мадрид. Англичанинът е съгласен с мнението, че 1:1 в Мадрид все още не означава нищо.

„Това ще е изумителна игра и особена вечер за Кристиано, когато той се върне в Манчестър. Юнайтед заема особено място в неговото сърце. Запалянковците го обичат и този факт е отлична възможност той да получи удоволствие от срещата със своя бивш клуб. Убеден съм, че за него тя ще стане източник на вдъхновение. Много неща вдъхновяват големите играчи и това завръщане му обещава една специална вечер", заяви Бекъм.

„Юнайтед игра много добре на „Бернабеу. Предстои ни да наблюдаваме един забележителен мач. Срещат се два забележителни отбора със забележителни играчи, за това ми е много трудно да прогнозирам какво ще се случи", каза още англичанинът.

 

  Сподели
95