Ювентус с категоричен успех на гости на Селтик (видео)


И. Ангелов

Ювентус с категоричен успех на гости на Селтик (видео)

Ювентус успя да вземе трите точки с 3:0 на гости на Селтик, отбор, който загуби само 2 от домакинствата си в последната година, и това стана от Барселона. Сега тима загуби ценния си рекорд от домашни победи, но и не показа, че има с какво да се бори в най-комерсиалния турнир.

Още в 3-ата минута Алесандро Матри, Федерико Пелузо и Клаудио Маркисио направиха първия гол, като последния довкара топката от вече фактическо попадение. Спорен остана момента кой вкара този гол. 

В 28-ата минута домакинте без малко да изравнят с невероятна задна ножица на Комонс, но Буфон имапе късмет. В 38-ата минута Уаняма след корнер игра с глава и отново топката бе над вратата. 

В 62-ата минута Селтик пропусна и нов шанс. От близо Амброуз засече центриране точно в Буфон. Изглежда домакините нямаха много късмет, но сякаш и класа пред гола липсва в тима. Така се стигна до 77-ата минута, когато Маркисио донесе втори гол. След бърза контра Алесандро Матри намери Маркисио, който завърши с апломб. 

3 минути по-късно Мирко Вучинич вкара за 3:0 и вероятно изпрати своите напред в състезанието. В Италия надали ще видим такава убедителна победа за Селтик, но ще изчакаме и този мач с нетърпение.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
135