Роналдо: Главната цел на Реал Мадрид е ШЛ


Н. Гавазов

Роналдо: Главната цел на Реал Мадрид е ШЛ

Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо сподели мнението си за шансовете на отбора за успех в Шампионска лига и за пореден път заяви, че смята да остане на „Сантяго Бернабеу" до края на договора си, с което разсея всички спекулации, свързващи го с един или друг европейски гранд.

„Главната цел на Реал Мадрид през този сезон е победа в Шампионска лига. Всеки, който не е равнодушен към отбора иска да спечелим десета европейска титла. Това го разбираме прекрасно. През миналата година отстъпихме в самия край и това беше много неприятно. Но през сегашната си кампания имаме отличен шанс да спечелим турнира. Макар, че срещата ни с Манчестър Юнайтед усложнява тази задача. Мисля, че шансовете ни са 50 на 50, но аз съм уверен в успеха. Манчестър Юнайтед се представя отлично в Англия, но може да ги победим, ако се намираме в добра форма", заяви Роналдо за официалния сайт на ФИФА.

„Имам намерение да изпълня договора си с Реал Мадрид. А какво ще се случи след това, аз не мога да кажа", допълва капитанът на португалския национален отбор.

 

  Сподели
86