Борусия прегази Аякс, Реал с точка в Манчестър (видео)


И. Ангелов

Борусия прегази Аякс, Реал с точка в Манчестър (видео)

Група Д на Шампионска лига изглежда се реши след днешните срещи, в които Борусия Дортмунд надигра тотално Аякс като гост, вкарвайки 4 гола в Амстердам. По същото време Реал Мадрид гостуваше на Манчестър Сити и поведе, но след изгонен играч и дузпа "гражданите" взеха точката.

1.Borussia DortmundБорусия Дортмунд   11т.
2.Real MadridРеал Мадрид           8
3.AjaxАякс                       4
4.Manchester CityМанчестър Сити      3

Аякс - Борусия

В Амстердам Марио Гьотзе, Марко Ройс и Роберт Левандовски създадоха невероятно голово шоу, организирайки и реализирайки попаденията за германците. В края на мача и Аякс се разписа за 4:1.

Още в 8-ата минута Марио Гьотзе асистира на Ройс по прекрасен начин за красиво попадение. В 36-ата минута Марио Гьотзе вкара невероятен гол след като прокара топката през краката на Ван Рин и шутира силно за гола.

В 41-ата минута Левандовски вкара след като Вермеер изби удар на Гьотзе от полу-воле. В 67-ата минута отново Гьотзе по прекрасен начин предостави топката на Левандовски и той не сгреши.

Ман Сити - Реал Мадрид

Гостите от Мадрид доминираха тотално през първата част в Манчестър. Резонно те водеха на полувремето след гол на Карим Бензема след едно центриране на Ди Мария. Сами Кедира имаше много шансове за гол днес, но не му спореше. На 2 пъти сам срещу Харт той сбърка, а в една ситуация Кристиано Роналдо прехвърли вратаря, но преди топката да премине гол-линията тя бе застигната от бранител.

В крайна сметка всичко това се обърна срещу Реал. В 73-ата минута Алваро Арбелоа извърши нарушение в наказателното поле и бе изгонен за втори жълт картон, а Агуеро реализира от бялата точка и върна равенството.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
127