Алегри: Седем-осем точки са достатъчни за излизане от групата


Н. Гавазов

Алегри: Седем-осем точки са достатъчни за излизане от групата

Старши-треньорът на Милан Масимилиано Алегри сподели мнението си за равенството с Малага в рамките на четвъртия кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Както е известно, гостите поведоха чрез Елисеу през първото полувреме, но в 73-та минута Пато спаси домакините от загубата.

„Ел Шаарави проведе не добре мача, в допълнение, след почивката имахме нужда от играч от друг план, поради това на терена влезе Боатенг. Така се получи, че в двата мача с нас Малага реализира два гола от три положения, но ще подходим различно към останалите двубои. Пред нас е среща в Белгия, но най-напред сме длъжни да помислим за мача с Фиорентина", заяви Алегри.

„Ако бяхме победили сега, щяхме да имаме отлични шансове да излезем от групата. Ще се борим до края. За излизане от тази група ще са нужни седем-осем точки. Аз разговарях с Берлускони и той ми каза, че нашата игра му е харесала. На терена имаше един млад тим, който е способен да се представи добре през този сезон и още по-успешно в бъдеще", каза още наставника на Милан.

 

  Сподели
72