ПСЖ и Порто с победи в група А (видео)


В. Мухарски

ПСЖ и Порто с победи в група А (видео)

ПСЖ победи като гост Динамо Загреб с 2:0 в среща от група "А" на Шампионската лига. И двете попадения станаха в края на първата част. Първо в 33-ата минута Златан Ибрахимович успя да се разпише след пас на Менес - 0:1. Преди това шведът пропусна няколко добри ситуации за гол. Все пак в 43-ата минута Жереми Менес прати топката във вратата на Келава с точен удар от малък ъгъл - 0:2.

В 64-ата минута Ибрахимович бе изведен сам срещу вратаря, шведът реши да прехвърля Келава, но ударът му излезе в аут. В 80-ата минута Брозович изби топката от голлинията, след това кълбото рикошира в напречната греда, но не попадна в мрежата. Така тимът от Франция спечели нови три точки.

В друга среща от същата група Порто победи с 3:2 Динамо Киев. След 15 минути игра Варела откри резултата със силен шут от границата на наказателното поле. В 21-ата минута Гусев изравни резултата след удар с глава - 1:1. Мартинес успя отново да даде преднина на Порто в 36-ата минута, а Динамо за втори път изравниха в 72-ата минута, като този път точен е Идейе. Все пак в 78-ата минута Мартинес се възползва от грешка в зашитата на Динамо и оформи крайното 3:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
92