Страхотен обрат и Юнайтед задържа преднината в Група Н (видео)


И. Ангелов

Страхотен обрат и Юнайтед задържа преднината в Група Н (видео)

Отборът на Манчестър Юнайтед прие Спортинг Брага в третият кръг от груповата фаза на Шампионска лига днес, като победи с 3:2, но в началото на срещата домакинският тим се намери в лоша ситуация, изоставайки с 2 попадения. В другата среща от групата Галатасарай пропусна да надвие Клуж с човек повече, след като и Мело пропусна да вкара от дузпа.

Още във 2-ата минута Алан вкара за гостите на "Олд Трафорд", а в 20-ата добави и втори от близо. В 25-ата минута Кагава асистира добре за първото попадение на Чичарито.

През втората част след корнер вкара Джони Евънс в 62-ата минута, а Хавиер Ернандес вкара второто си попадение и оформи обрата в 75-ата минута. За този гол овациите бяха за Том Клевърли, който сервира невероятна топка в наказателното поле. 

Междувременно Галатасарай трябваше да се задоволи само с точка у дома си, след като не успя да победи Клуж, който игра повече от час с човек по-малко. В 19-ата минута тук Ноунеу си вкара автогол, а трябваше да се стигне чак до края на срещата за обратно попадение. Преди това през първата част Фелипе Мело не вкара от дузпата в 35-ата минута. В 77-ата минута Илмаз се възползва от добрата игра на Амрабат, който бе несравним днес, и вкара с глава.

Така след днешните срещи Юнайтед води групата с 9 точки, втори е Клуж с 4, а Брага има 3. Галатасарай има само 1 точка в актива си.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
92