Челси разби Нордселанд, Юве с равен у дома


И. Ангелов

Челси разби Нордселанд, Юве с равен у дома

Европейският шампион Челси бе на гости на Ньордселанд днес и победи с убедителното 4:0, докато в другата среща от Група Е на Шампионска лига Ювентус прие Шахтьор, за да трябва да търси точката, след като изоставаше в резултата. Този мач завърши при резултат 1:1.

В 33-ата минута Хуан Мата вкара след асистенция на Франк Лампард. Всичко в атаката започна от Фернандо Торес, а Лампард предостави чудесна топка за испанеца. Останалите голове паднаха през втората част от мача.

В 79-ата минута Давид Луис вкара невероятен пряк-свободен удар. 3 минути по-късно Мата се реабилитира за слабите си статични изпълнения днес, след като изигра хитро ситуацията си, за да заблуди Хансен. В 89-ата минута, когато Челси вече се бе прибрал и всъщност домакините заслужаваха поне гол, те получиха още наказание. Рамиреш вкара след асистенция на Оскар, като завършека на бразилеца бе изключително лесен.

В другата среща в групата Шахтьор взе точка от Ювентус и се настани на второто място заедно с Челси. Двата тима имат по 4 точки, Юве има 2, а Ньордселанд няма нищо в актива си до момента.

В тази среща и двата тима имаха доста положения, но резултатът отразява видяното. До полувремето резултатът вече бе оформен, след като в 23-ата минута гостите поведоха чрез Aлекс Тейксера. След прекрасна атака с отлични подавания, той завърши от близо.

Само след 2 минути обаче Бонучи изравни, и то със страхотен шут, за който топката му бе предоставена от Андреа Пирло. В 81-ата минута Вилиан без малко да вкара нов гол, след като негов удар облиза страничната греда на Буфон, който не помръдна. В крайна сметка резултатът остана 1:1.

  Сподели
105