Гол в продължението донесе успеха на Реал в супердрама срещу Сити (видео)


В. Мухарски

Гол в продължението донесе успеха на Реал в супердрама срещу Сити (видео)

Реал Мадрид победи Манчестър Сити с 3:2 в среща от група D на Шампионската лига. Двата тима оставиха най-интересното за последните 20 минути на срещата, когато паднаха всички попадения в срещата. На два пъти англичаните повеждаха в резултата, но в крайна сметка Реал доказа, че бе по-добрият отбор на терена и напълно заслужено се поздрави с трите точки.

През първата част "белите" владееха повече топката, но така и не успяха да стигнат до желания гол. В първите минути на срещата Кристиано Роналдо пробва на няколко пъти късмета си, но без успех.  В 20-ата минута домакините направиха страхотен пропуск. Игуаин остана лице в лице с Харт, но се засуети и не можа да вкара. След това топката попадна в CR7, но и той не отигра добре.

След почивката Реал продължи да атакува, а гостите чакаха своя шанс на контраатака. В 60-ата минута Марсело стреля силно, но ударът му мина встрани от вратата. Противно на логиката в 68-ата минута гражданите поведоха в резултата. Джеко отбеляза гол след пас на Туре, като с голяма вина за попадението бе Пепе.

В 75-ата минута домакините бързо изравниха. Точен бе Марсело, който този път имаше късмет при втория си хубав и плътен удар и прати топката в мрежата - 1:1. Гостите от Англия отново поведоха в резултата. Това бе факт пет минути преди края, когато Коларов направи 2:1 с удар отблизо.

При следващата атака резервата в този мач - Бензема направи 2:2, а в последната минута на двубоя Роналдо направи 3:2 за Реал след лоша намеса на Харт.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
95