Ибра и Тиаго Силва вкарват за лидера в Група А (видео)


И. Ангелов

Ибра и Тиаго Силва вкарват за лидера в Група А (видео)

Отборът на Пари Сен-Жермен ще оглави група А след първите изиграни срещи днес в Шампионска лига. Домакините победиха Динамо Киев с 4:1, а в другия мач в групата Порто бе на гости на Динамо Загреб и победи с 2:0. ПСЖ ще застане начело на групата с голова разлика.

Златан Ибрахимович откри резултата в срещата с Киев от дузпа. Нападателят бе фаулиран в полето от Михалик и реализира наказателният удар. 10 минути по-късно вкара и Тиаго Силва. След лошо изчистване той зарадва привържениците с добър завършек. В 33-ата минута пък Алекс добави попадение, отново след слаба игра на Михалик, който изобщо не бе на мястото си.

Все пак гостите стигнаха до попадение след като ПСЖ свали натиска си. Ярмоленко асистира на Велосо в 87-ата минута, като халфа фалцира прекрасно топката за гола. В края на срещата нов гол за домакините вкара и Пасторе, след асистенция на Нене. Голът бе от контра-атака.

В Загреб другият Динамо в групата бе разочарован от Порто. Тук голът падна в 41-ата минута, а негов автор бе Лучо Гонзалес. Алекс Сандро му асистира след добра игра по фланга. В самия край на тази среща гол вкара и Дефур, асистира му Атсу.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
81