Меси: Ще се опитаме да спечелим ШЛ


Н. Гавазов

Меси: Ще се опитаме да спечелим ШЛ

Нападателят на Барселона Лионел Меси сподели очакванията си от тазгодишното издание на Шампионска лига. Както е известно, утре вечер каталунците стартират кампанията си в най-престижния европейски клубен турнир срещу амбициозния Спартак Москва. Аржентинецът обеща отборът му да направи всичко възможно за да спечели титлата на Европа.

„През миналата година успяхме да завоюваме Суперкупата, Световната купа и Купата а Испания. Всички тези състезания са много важни. Хората очакваха от нас да спечелим и Шампионка лига и Лига Европа, както го правехме в миналото. Бяхме близо до успеха в Шампионската лига и отстраняването на Челси, но аз не успях да вкарам дузпа. Но тази година ще се опитаме да постигнем успех", заяви Меси преди утрешния мач срещу Спартак Москва.

„Не мисля, че в Шампионска лига има лесни групи. Смятам, че всички съперници са трудни. Някои групи изглеждат по-трудни от другите, но всичко се решава на терена. Първо трябва да проведем мачовете си. От опит знам, че всеки един тим е в състояние да усложни живота ти", каза още аржентинецът.

 

  Сподели
84