Де Хеа се възхищава на Сити


Н. Гавазов

Де Хеа се възхищава на Сити

Испанският вратар на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа е убеден, че Манчестър Сити притежава достатъчно силен състав за да победи Реал Мадрид и Барселона. Статута на елитен гранд, за какъвто вече се смята Сити, неизбежно води след себе си срещи с други топ-отбори от Европа. Така например, „гражданите" ще премерят два пъти сили с Реал Мадрид в груповата фаза на Шампионската лига.

Де Хеа, който добре познава силата на Реал и Барселона смята, че Сити е сериозна заплаха за двата най-добри тима в Испания.

„Сити е великолепен отбор. В него има великолепни футболисти на всички позиции. Дори резервите им са великолепни. На Реал ще е много трудно - на „Бернабеу" и в Манчестър. В Шампионска лига нищо не се печели лесно", заяви Де Хеа за Marca.

„Сити играе в стил много близък до този на Реал. Те бързо си подават топката напред и веднага преминават в атака. Сити притежава наистина убийствено нападение, имат невероятен набор от нападатели. Но ако искаш да постигаш успех в Шампионска лига, тогава ще трябва да побеждаваш най-добрите отбори, а Сити е един от тях. Това е тим, който може да победи всеки, дори Реал и Барселона", каза още вратарят на Манчестър Юнайтед.

  Сподели
74