Челси планира парад в Лондон


Н. Гавазов

Челси планира парад в Лондон

Челси желае да уведоми запалянковците, че ако клубът спечели финала на Шампионска лига, в Лондон ще се състои парад в района на Фулъм. Ако в събота „аристократите" сломят съпротивата на Байерн Мюнхен, това ще бъде не само първа победа в Шампионска лига, но и първи европейски трофей за „сините".

Ръководството на клуба вече е провело разговори с кметствата на район Хамърсмит и Фулъм, Кенсингтън и Челси, с полицията и други представители на държавните органи, обсъждайки потенциалния интерес на запалянковците, ако „сините" постигнат успех в Германия. Изготвен е също така план за провеждане на мероприятия, които да предотвратят нарушаването на обществения ред при струпването на много хора във въпросните райони и около „Стамфорд Бридж".

Ако парадът се състои, то шествието ще започне от западния вход на стадиона на Челси в 18:00 часа българско време в неделя, 20 май и ще продължи по „Фулъм Роуд", отправяйки се към „Ню Кингс Роуд". Предполага се, че за около 35 минути парадът ще достигне до „Ел Брук Комон", където автобусът ще спре за да приеме овациите на присъстващите. Шествието ще завърши на Парсънс Грийн.

 

  Сподели
98