Торес мечтае за победа в Шампионска лига


Н. Гавазов

Торес мечтае за победа в Шампионска лига

Фернандо Торес разкри, че той винаги е мечтаел да спечели Шампионската лига - повече, отколкото победа на Световно първенство. Както е известно, нападателят, който се очаква да започне в стартовия състав на Челси в първата полуфинална среща от Шампионската лига тази вечер, вкуси славата европейски и световен шампион с Испания през последните четири години. Но нападателят все още не е печелил голям трофей на клубно ниво, което е едно петно върху биографията му.

"Известни са ми амбициите на клуба по отношение на спечелването на Шампионската лига, но това се отнася и за мен. Никога не съм мечтал за това да спечеля Световната купа, защото това ми се струваше невъзможно, но успях и знам какво е усещането, така че да спечеля Шампионската лига би било една сбъдната мечта. Това е единственият трофей, който съм искал от дете и ако успее да я спечелим, аз съм сигурен, че това ще е един от най-щастливите моменти в живота ми", заяви Торес за официалният сайт на Челси.

„Имам добри резултати срещу Барселона. Те са такъв тип отбор, срещу който трябва да се защитаваш добре и да играеш на контраатаки и този стил и допада. Когато бях в Атлетико Мадрид, спечелихме два или три пъти на "Камп Ноу", допълва нападателят, който вкара седем гола в десет мача срещу Барселона, докато защитаваше цветовете на Атлетико Мадрид.

 

  Сподели
71