Ди Матео: Трябва да сме перфектни срещу Барса...Два пъти


И. Ангелов

Ди Матео: Трябва да сме перфектни срещу Барса...Два пъти

Роберто Ди Матео заяви, че тима на Челси ще трябва да изиграе два перфектни мача, за да има надежди за продължаване към финала на Шампионска лига. Италианецът е допуснал само една загуба в 12-те си срещи начело на лондонския тим, като сега той заговори пред Sky Sports за възможностите на състава:

"Трябва да се каже, че ни трябват два перфектни мача."

"Но освен това мисля, че се представяме много добре през последните седмици и това ще ни даде вяра, че именно ние можем да направим тези мачове перфектни."

"Това е най-голямото предизвикателство за всеки мениджър - да играе срещу най-добрия в света. Това е предизвикателство и за всеки играч, да може да се сравни с топ отборите в света."

"Каквото се е случвало в миналото, остава там. Сега имаме силно чувство, насочено към успеха и искаме да се справим добре. Moтивирани сме за добро представяне с Барса."

"Те не обичат да играят срещу нас. Резултатите от миналото го показват. Начинът, по който играем, вероятно е неудобен за тях. Уважаваме се, но и двата тима знаят срещу какво излизат. Ние можем да им създадем много проблеми."

За Лео Меси Ди Матео каза: "Трябва колективно усилие, за да бъде спрян той. Ако помислиш обаче да спреш само един, то останалите ще те накажат. Тактиката ни няма да е такава, да спираме само един играч. Трябва да премахнем опасностите, а не Меси."

  Сподели
75