Калу: Ще се възползваме от проблемите на Барса в отбрана


И. Ангелов

Калу: Ще се възползваме от проблемите на Барса в отбрана

Саломон Калу разкри пред Goal.com ,че Челси ще се съсредоточи върху слабите места на Барселона в полуфиналната фаза на Шампионска лига. Възроденият тим от Лондон вярва, че факта, че Барса дори не заема първата позиция в класирането, ще помогне от психологическа гледна точка за продължаването.

"Всеки отбор има слабости. Те имат такива. Знаем, че можем да ги използваме. Те не са толкова уверени в отбрана. Допускат голове и можем да използваме това."

"Всеки забравя, че Реал има страхотен сезон под ръководството на Жозе. Сега ако трябваше да играем с Мадрид щяха да ни отпишат, защото нямаше да имаме шанс. Тук в Челси ние обаче знаем, че в един мач всичко може да се случи."

"В края на краищата трябва да излезем срещу Барса и да играем. Всичко е възможно. Мисля, че сега те са сред най-добрите отбори в света и имат най-добрия играч. Но това не означава, че са непобедими."

"Феновете искат да победим, те го очакват, а и ние го очакваме. Сега хората казват, че нямаме шансове, гледайки Барселона. Но ние работим здраво всеки ден и вярваме, че може да постигнем всичко."

  Сподели
91