Барселона ще пречупи Милан на Камп ноу


Т. Михайлов

Барселона ще пречупи Милан на Камп ноу

Барселона - Милан
Стадион: "Камп Ноу", Барселона
Дата: 03.04.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Бьорн Куиперс (Хол)


Барселона посреща Милан в среща-реванш от ¼-финалите на Шампионската лига. След 0:0 на „Джузепе Меаца“ нищо не е решено, но каталунците са лек фаворит заради страховитото си представяне у дома. Гол на „росонерите“ обаче може да обърка всички сметки и европейският шампион да бъде детрониран.

За изминалата седмица от предишния мач малко се е променило в лагера на „блаугранас“. Меси и компания победиха с 2:0 Атлетик Билбао в Примера и се задържаха на 6 точки от лидера Реал Мадрид. До края остават 8 срещи, сред които и Ел Класико на „Камп ноу“.

Замислени за предстоящия мач с Барса футболистите на Милан допуснаха малко очаквана грешка срещу Каляри. Това 1:1 доближи преследвача Ювентус на 2 точки като в Серия А също има още 8 кръга. Едва ли обаче на „Камп ноу“ италианците ще мислят за класирането в Серия А.

Хосеп Гуардиола даде почивка на някои от своите играчи срещу Атлетик Билбао. Карлес Пуйол ще се завърне в защита. Шави е под въпрос заради мускулна контузия. Ако халфът не бъде възстановен мястото му ще вземе Тиаго. Ерик Абидал и Давид Вия със сигурност са аут. Адриано и Фабрегас са възстановени.

Масимилиано Алегри се надяваше да може да използва Ван Бомел, който беше наказан в първия мач. Холандецът обаче е с травма и Амброзини ще се нагърби с важната задача да спира каталунските атаки. Тиаго Силва също е контузен. Добрата новина е завръщането на Пато от САЩ, където бразилецът лекуваше хроничната си мускулна травма.

Барселона няма загуба на свой терен в Шампионската лига от октомври 2009, когато отстъпи с 1:2 на Рубин. Равенството в Милано бе и първият мач от 30 насам в Европа, в който каталунците не отбелязват гол. Ако Меси отбележи гол ще подобри рекорда от 12 попадения за един сезон, който и сега се държи от него, но е споделен с Рууд ван Нистелрой. Милан е с 4 победи, 5 равни и 5 загуби от Барса. „Росонерите“ нямат победа навън този сезон, записвайки 3 равенства и поражение.

Барселона е фаворит в двубоя, най-вече заради домакинското си предимство. Милан обаче е един от най-трудните за преодоляване съперници, тъй като знае как да се възползва от подобни ситуации. Гуардиола е убеден, че „росонерите“ ще вкарат гол и ако е прав, то тимът му ще търси повече от 1 попадение. Със сигурност гостите няма да се хвърлят в атака, а спокойно ще изчакват своя шанс. Срещата може да стигне дори до продължения, но е малко вероятно Барселона да не вкара във втори пореден мач в Европа. Меси и компания ще прекършат съперника си, доближавайки се до нов финал в турнира на богатите.

Последни 5 изиграни срещи:

Барселона:

17 март Севиля - Барселона 0:2 (Примера)
20 март Барселона - Гранада 5:3 (Примера)
24 март Майорка - Барселона 0:2 (Примера)
28 март Милан - Барселона 0:0 (Шампионска лига)
31 март Барселона - Атлетик Билбао 2:0 (Примера)

Милан:

17 март Парма - Милан 0:2 (Серия А)
20 март Ювентус - Милан 2:2 (Купа на Италия)
24 март Милан - Рома 2:1 (Серия А)
28 март Милан - Барселона 0:0 (Шампионска лига)
31 март Катаня - Милан 1:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Барселона - Милан

14 срещи
5 победи за Барселона
5 равенства
4 победи за Милан
Голова Разлика: 19:18 за Барселона


Коефициенти от bet365:
Барселона - 1.25
Равен - 6.00
Милан - 12.00

Коефициенти от Offsidebet:
Барселона - 1.28
Равен - 5.50
Милан - 9.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
294