Интер ще напусне Шампионската лига


Т. Михайлов

Интер ще напусне Шампионската лига

Интер - Олимпик Марсилия
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 13.03.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Педро Проенса (Португалия)


Интер Милано посреща Олимпик Марсилия на „Джузепе Меаца“ в среща-реванш от Шампионската лига. „Нерадзурите“ загубиха първата среща с 1:0 с гол в последната минута на даденото от съдията продължение и трябва да се измъкнат от доста трудна ситуация, ако искат да попаднат сред 8-те най-силни клуба в Европа.

От двубоя на „Стад Велодром“ Интер изигра 3 мача в Серия А, в които записа загуба, равен и победа. Едва в петък бе сложен край на черната серия от 9 мача без успех с триумфът над Киево с 2:0, който също не дойде лесно, макар възпитаниците на Клаудио Раниери да надиграха тотално „жълтите магаренца“. Въпреки победата Интер е доста далече от върха и дори от местата в Шампионската лига. 8 точки делят миланци от Лацио. Интер е с 5 победи в последните си 11 мача срещу френски тимове у дома. „Нерадзурите“ обаче имат сравнително впечатляваща успеваемост, когато са загубили първия мач – те се класират напред в 15 от 28 случая.

След победата си преди 3 седмици Олимпик Марсилия изпадна в страхотна дупка и загуби 4 поредни мача от Лига 1. При това 3 от тях бяха срещу непретенциозни тимове като Брест, Евиан и Аячо. Това срина в класирането набралия добра инерция тим на Дидие Дешан, който трябва да измисли начин да извади момчетата си от психологическата дупка преди важния мач. Така младият спец трябва да припомни на момчетата си последната среща между двата тима на „Джузепе Меаца“ спечелена с 1:0 през 2004. Марсилия има победа, 4 равенства и 2 загуби в Италия, което е добър показател за вероятен успех.

Клаудио Раниери няма да може да разчита на Кристиян Киву. Румънският защитник е наказан след натрупани картони. Андреа Ранокия също е аут след травма в мускулите. Бразилският десен бек Майкон е възстановен и игра 90 минути срещу Киево.

Марсилия посреща обратно две ключови фигури за мача. Матьо Валбуена и Лоик Реми са възстановени от травми. Дидие Дешан ще може да заложи най-доброто, за да докара тима си за пръв път до ¼-финалите след шампионската година през 1993.

Двата тима показват изключително непостоянство и както и да завърши този мач няма да е изненада. Изглежда, че Интер е в малко по-добра кондиция, а и често се е измъквал от трудни ситуации, но 1:0 е коварен резултат и трудно домакините ще опазят вратата си суха. Момчетата на Клаудио Раниери ще спечелят минимално мача, но ще напуснат турнира на богатите.

Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

17 февруари Интер - Болоня 0:3 (Серия А)
22 февруари Олимпик Марсилия - Интер 1:0 (Шампионска лига)
26 февруари Наполи - Интер 1:0 (Серия А)
04 март Интер - Катаня 2:2 (Серия А)
09 март Киево - Интер 0:2 (Серия А)

Олимпик Марсилия:

22 февруари Олимпик Марсилия - Интер 1:0 (Шампионска лига)
26 февруари Брест - Олимпик Марсилия 1:0 (Лига 1)
03 март Олимпик Марсилия - Тулуза 0:1 (Лига 1)
06 март Евиан - Олимпик Марсилия 2:0 (Лига 1)
09 март Аячо - Олимпик Марсилия 1:0 (Лига 1)


Досегашни срещи:

Интер - Олимпик Марсилия

3 срещи
0 победи за Интер
0 равенства
3 победи за Олимпик Марсилия
Голова Разлика: 3:0 за Олимпик Марсилия


Коефициенти от bet365:
Интер - 2.00
Равен - 3.40
Олимпик Марсилия - 3.80

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
363