На Олд Трафорд ще има дузпи


.

На Олд Трафорд ще има дузпи

Манчестър Юнайтед посреща Интер в най-интересния 1/8-финал реванш в Шампионската лига. Първата среща завърши 0:0 и това дава предимства, но крие и опасности за двата тима.

След мача на “Джузепе Меаца” Юнайтед изигра 3 мача. Първо “червените дяволи” направиха 0:0 с Тотнъм във финала за Карлинг къп, но спечелиха с дузпи. След това победиха Нюкасъл като гост с 2:1 във Висшата лига, а накрая се класираха и за ½-финала за ФА Къп след победа над Фулъм с 4:0. Тя обаче дойде, въпреки че на терена не бяха две от големите звезди – Кристиано Роналдо и рекордната покупка Димитър Бербатов.

Във Висшата лига на Англия за Манчестър Юнайетд нещата се развиват повече от добре и тимът е лидер със 7 точки аванс пред Челси и Ливърпул и с мач по-малко. Невероятната цел пред “червените дяволи” е триумф във всички възможни надпревари през сезона. Джон О’Шей и Рио Фърдинанд са възстановени за двубоя. Аут са Уесли Браун, Рафаел, Гари Невил и Оуен Харгрийвс.

От 24-ти февруари насам Интер има леки затруднения, които започнаха с равенството 3:3 с Рома на “Меаца” дошло не без помощта на късмета. То бе последвано от унизителна загуба с 0:3 от Сампдория в турнира за Купата на Италия. Все пак “нерадзурите” отговориха подобава на тези резултати, побеждавайки непобеденият до този момент на “Луиджи Ферарис” Дженоа с 2:0. Така и в лагера на италианците настроението е добро като Интер също води със 7 точки в Серия А.

Проблемите на Жозе Моуриньо са свързани с централната защита. Там има трима контузени, които останаха в Италия- Марко Матераци, Николас Бурдисо и Кристиян Киву. Има леки съмнения относно възможността на Валтер Самуел да играе, но с оглед ситуацията той ще е принуден да излезе дори с болки.

Почти сигурно е, че Интер ще заключи играта, а Манчестър Юнайтед ще прави всичко възможно да пробие стената пред Сезар. Гостите от Италия ще дебнат съперника на контраатаки, което вероятно ще бъде взето предвид от Сър Алекс Фъргюсън и той няма да разпореди атака на сляпо. Мачът ще стане зрелищен, ако някой от двата тима успее да вкара гол. по-вероятно е обаче това да не стане в редовното време и дори в продълженията и да се стигне до дузпи. Статистиката дава предимство на Жозе Моуриньо, който има само 1 поражение в битките си със Сър Алекс.

Вероятни състави:

Ман Юн: Ван дер Сар, О’Шей, Евра, Видич, Фърдинанд, Карик, Гигс, Парк, Роналдо, Бербатов, Рууни

Интер: Сезар, Майкон, Сантон, Кордоба, Самуел, Станкович, Мунтари, Камбиасо, Санети, Балотели, Ибрахимович.

Последни 5 мача:

Ман Юн: ППРРП
Интер: ПЗРРП


Прогноза – 0:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
192