Лавеци: В Англия ще изиграем още един голям мач


Н. Гавазов

Лавеци: В Англия ще изиграем още един голям мач

Нападателят на Наполи Езекиел Лавеци коментира снощната среща от осминафиналите на Шампионската лига срещу Челси, заявявайки че той и съотборниците му са готови да изиграят в Англия още един голям мач. Както е известно, „партенопеите" победиха своя съперник с 3:1, въпреки че гостите от Лондон поведоха в резултата. В един от героите на двубоя пък се превърна именно Лавеци, който записа дубъл и бе в основаната на успеха на своя отбор.

„Аз много очаквах мача и се надявах да видя добър футбол от моя отбор. Успяхме да постигнем добра победа. Но Челси е силен и битката все още не е приключила. Ние трябва да отидем в Лондон и да се опитаме да вкараме гол. Пълни сме с оптимизъм", цитира Calcionapoli думите на Лавеци.

„Беше много важно да играем като отбор и ние го направихме. Също така трябваше бързо да изравним резултата, след което започнахме да играем разкрепостено. Постоянно владеехме топката, имахме преимущество и не изпуснахме нещата от ръцете си. Оставаме съсредоточени, защото знаем, че в Англия ни очаква горещ прием. Но сега сме с предимство и може да изиграем още един голям мач", завършва голмайстора на Наполи в снощния мач.

 

  Сподели
126