Мадзари: Наполи продължава да ме изненадва


Н. Гавазов

Мадзари: Наполи продължава да ме изненадва

Старши-треньорът на Наполи бе приятно изненадан от играта на своя отбор по време на първата осминафинална среща от Шампионската лига срещу Челси. Както е известно, „партенопеите" не оставиха никакви съмнения относно превъзходството си над лондончани и постигнаха заслужена победа с 3:1.

„Можехме да вкараме и четири гола, но в края не ни провървя с удара на Маджо. Жалко, защото с преимущество от три гола е къде по-спокойно на душата. Челси у дома си е много силен отбор, рака е на нас ни предстои да изиграем още един силен мач. Изпитвахме проблеми в течение на някакви си десетина минути след първия гол, който дойде след неуспешен отскок на Паоло Канаваро", заяви Мадзари за Sky Italia.

"Моят отбор продължава да ме изненадва. След добрия старт, ние заиграехме фантастично след нелепо допуснатия гол. Нормално е да не може да побеждаваме винаги, но до този момент нямаме загуба в най-важните мачове от сезона. Разбираме, че не сме на четвъртфинал. Челси притежава блестящи футболисти и с лекота може да вкара два гола. Радвам се, че имаме опит с представянето си в Англия, имайки предвид мача с Манчестър Сити в груповата фаза. Така вече имаме на представа какво да очакваме при гостуването си в Лондон", каза още наставникът на Наполи.

 

  Сподели
137