Наполи надви Челси, приближи Вилаш-Боаш до гилотината (видео)


И. Ангелов

Наполи надви Челси, приближи Вилаш-Боаш до гилотината (видео)

Позицията на Андре Вилаш-Боаш става все по-несигурна начело на Челси с всеки мач, след като днес в Шампионска лига тима загуби от Наполи с 3:1. Всъщност резултатът бе открит от гостите от Лондон, но домакините постигнаха пълен обрат и разчитаха предимно на контраатаките, които всеки път водеха до опасност.

Хуан Мата откри резултата в 27-ата минута, след като в началния период Наполи бе по-силният тим. Петр Чех държа своите в срещата до откриването на резултата. Голът бе резултат от страхотна грешка в отбраната, която Мата наказа. В 39-ата минута Лавеци вкара красив гол за изравняването на резултата. Извън наказателното поле той завъртя топката перфектно, и макар Чех да докосна кълбото, то влетя в мрежата.

В края на полувремето Кавани даде аванс на своите. Инлер центрира страхотно и Кавани надигра Иванович, за да вкара топката с рамо в близкия на Чех ъгъл. В 65-ата минута пък Кавани асистира на Лавеци за ново попадение. Макар да доминираше през втората част Челси бе хванат неподготвен в отбрана и двете звезди в Наполи се възползваха максимално. Натискът на Челси продължи и след гола и определено англичаните бяха по-добрите през втората част, но нямаше кой да достави правилен край на техните атаки. В крайна сметка Наполи изигра перфектно домакинството си и с удобен резултат отива на "Стамфорд Бридж".

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
134