Челси знае как да преодолее Ювентус


.

Челси знае как да преодолее Ювентус

Ювентус посреща Челси в среща реванш от 1/8-финалите на Шампионската лига. След първия двубой резултатът е 1:0 в полза на англичаните, което ги прави и фаворит за продължаване към следващата фаза.

В двете седмици след мача на “Стамфорд Бридж” Ювентус записа две победи в Серия А и поражение от Лацио за Купата на Италия. Успехите в италианскяи елит не дойдоха никак лесно за “бианконерите”, но все пак те се задържаха на 7 точки зад лидера Интер и все още не са се отказали от борбата за титлата. Проблемите за Клаудио Раниери са в халфовата линия, където поради контузии мачът пропускат Сисоко и Каморанези. Паоло де Келие и Кристиано Дазаниети също са аут, а Марко Маркиони е под въпрос.

Челси продължава добрата си серия под ръководството на Гуус Хидинк. Във Висшата лига “сините” записаха победи над Уигън и Портсмут в типичния си консервативен стил. Така Челси се задържа на 7 точки от лидера Манчестър Юнайтед, но има и мач повече. Освен това тимът надигра с 2:0 Ковънтри и вече е на ½-финал за Купата на Англия. Основен приоритет обаче за поредна година ще е Шампионската лига. Анелка и Деко ще пропуснат пътуването до Торино. Възстановени са Рикардо Карвальо и Михаел Есиен.

Челси е по-рутинираният тим и знае как да извлече подходящ резултат от Торино. Ювентус обаче е име в Европа и няма да се предаде до последната минута. Все пак италианците едва ли имат сили за успех над миналогодишния финалист.

Вероятни състави:

Ювентус Буфон, Мелберг, Легроталие, Киелини, Молинаро, Поулсен, Тияго, Салихамиджич, Недвед, Дел Пиеро, Трезеге

Челси: Чех, Коул, Карвальо, Тери, Босингва, Микел, Лампард, Балак, Есиен, Калу, Дрогба

Последни 5 мача:


Ювентус: ПЗПЗП
Челси: ППППП

Прогноза – 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
125