Виляреал ще спре чудесата на ПАО


.

Виляреал ще спре чудесата на ПАО

Второто място, което постигна Виляреал в група с европейския шампион Манчестър Юнайтед, Селтик и Олборг всъщност се оказа много късметлийско, тъй като “жълтата” подводница изтегли най-добрият възможен жребий – Панатинайкос. Единственото неудобство за тима от “Ел Мадригал” е това, че реваншът е в Атина.

Виляреал е един от най-стабилните тимове в Испания и не случайно на два пъти постигна равенства срещу Манчестър Юнайтед. В Примера момчетата на Мануел Пелегрини не показват най-добрата си форма, но въпреки това държат 4-ата позиция с 2 точки пред Валенсия и хитът Малага. В последния кръг Виляреал постигна обрат за 2:1 срещу Спортинг Хихон и влзиа в мача с ПАО в добра кондиция.   

Гонсало Родригес е аут за мача поради травма получена срещу Нумансия преди седмица. Гийермо Франко е наказан. Основният проблем на Пелегрини е на левия бек, тъй като и Капдевила е с наказание, а Анхел ще е под въпрос до последно.

До тук Панатинайкос е сензацията на турнира като успя да спечели в предварителна група с италианския колос Интер, Вердер и Анортозис. ПАО може спокойно да си играе в Шампионската лига, тъй като в гръцкия шампионат изостава на цели 11 точки от лидера Олимпиакос. Все пак битка там има за второто място и тя е със солунския ПАОК. 

В последния си мач ПАО победи Паниониос с 2:1. Сега им предстои гостуване на Олимпиакос, който има само победи у дома. Иначе и формата на “детелините” не е от най-постоянните напоследък като те записват колебливи резултати. 

Янис Гумас не е играл в последните 2 седмици заради травма в коляното, но има шанс да го видим на “Ел Мадригал”. Габриел и Христос Мелисис също са под въпрос. Лукас Винтра ще пропусне двубоя, както и Марсело Матос, който е аут до началото на март заради разтежение.

Мястото на големите изненади за ПАО бе груповата фаза. Тимът успя да разтърси “Джузепе Меаца” с победата си над Интер, но подценяването от страна на надменните италианци не е за пренебрегване. Срещу рутиниран тим като Виляреал “детелините” ще имат сериозни проблеми. Испанското първенство е далеч по-могъщо от гръцкото и това ще се види още в първи мач, в който домакините би трябвал ода успеят да си решат и класирането напред.

Вероятни състави:

Виляреал: Диего Лопес, Хави Вента, Годин, Фуентес, Анхел, Сена, Егурен, Касрола, Пирес, Йоренте, Роси

Панатинайкос: Галинович, Сариеги, Муун, Симао, Спиропулос, Жилберто, Карагунис, Иваншич, Нилсон, Салпингидис, Манциос
 
Последни 5 мача:

Виляреал: ПРПЗР
Панатинайкос: ПРППЗ

Прогноза - 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
94