Клоп към Арсенал: Долу ръцете от Гьотце!


Н. Гавазов

Клоп към Арсенал: Долу ръцете от Гьотце!

Шампионът на Германия Борусия Дортмунд предупреди Арсенал да стои надалеч от звездата на тима Марио Гьотце, съобщава Sky Sports. Както е известно, вчера в Daily Mail, а по-късно и в останалите британски издания и някои немски се появи информацията, че лондончани готвят оферта от 30 милиона паунда за 19-годишният футболист. Дори бе съобщено, че до края на седмицата ще започнат преговори за немския национал.

Както е известно, Гьотце впечатли Венгер, когато двата тима се срещнаха през септември в мач от Шампионската лига и в сряда вече френският специалист ще има удоволствието отново да наблюдава играта на обещаващия талант - този път на английска земя.

Наставникът на „жълто-черните" Юрген Клоп обаче побърза да охлади ентусиазма на Арсенал, заявявайки че Гьотце не се продава.

„Нищо не може да се случи през януари. Историята с Арсенал е вярна само на 10 % от това, което се писа в Германия, предполагам, че и тук е същото. Нека си пишат - това не е проблем за мен. Но никой не може да купи играч на Борусия Дортмунд ей така. Дори и Арсенал!", заяви Клоп.

„Чух различни слухове, които ме свързват с Висшата лига, но з никога няма да позволя това да ме засегне по някакъв начин. В момента съм фокусиран върху Борусия. Мачът тази вечер идва в добър за нас. Ние трябва да го спечелим", заяви от своя страна Гьотце.

 

  Сподели
162