Резервите на Реал унищожиха Динамо Загреб (видео)


И. Ангелов

Резервите на Реал унищожиха Динамо Загреб (видео)

Тима на Реал Мадрид без Кристиано Роналдо и няколко от най-големите си имена успя да разнищи Динамо Загреб на "Сантиаго Бернабеу". Срещата завърши 6:2 в полза на домакините от Мадрид, като гостите успяха да вкарат след шестото попадение, когато Реал отстъпи от педала на газта. Интересният мач ознаменува и 15-ата точка в 5 срещи в Група D за мадридчани.

Първото полувреме бе добро за домакините - още в 2-ата минута Бензема вкара след асистенция на Йозил. 4 минути по-късно Бензема асистира на Калехон, а в 9-ата Диара асистира на Игуаин. Последното попадение бе красиво изиграно от нападателя. Още в 20-ата минута падна и 4-то попадение. Йозил вкара след пас на Игуаин.

След 3 смени на полувремето през втората част паднаха още толкова голове. В 49-ата минута Калехон вкара отново, този път след пас на Рафаел Варан. Бензема добави гол в 66-ата след пас на Игуаин, а голът бе фантастичен. В 81-ата минута дойде време за гола на Загреб - Бесирай вкара, а в края на мача гол добави и Томецак. По този начин Реал продължава да доминира в Група D.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
84